Samarbejdspartnere

For at drive Cafeteria-kroen, er det nødvendigt at have et hold leverandøre, samt samarbejdspartnere som er villige til at hjælpe os igennem hver dagen, med gode tilbud, og effektive produkter. vores største samarbejdspartner, er jer, vores gæster, samt vores trofaste ansatte som hverdag yder en stor indsats for at lave den lækre mad som I sidder og nyder i vores cafeteria.

Her under er et lille udvalg af leverandører

Bc catering Herning: levere alle vores madvare, samt vin, de har været vores leverandøre siden dag et, og vi er rigtig glade for den service de yder for os. Så vis I en dag kommer til at holde på pladsen og ikke kan komme forbi lastbilen, kan i vinke til Kaj, og sige tak fordi han kom med flæsket.

Gartner gården: levere alt vores grønt, og har også været en trofast leverandør gennem de sidste 15 år. De kommer forbi 2-3 gange om ugen, og sørger for at vi alt tid har frisk salat og grønt. Gartner gården ligger inde i Silkeborg, de har en stor grønt butik, med masser af specialvare, så hvis i kommer forbi norderhøjmarksvej, skulle i tage at kigge ind og se hvad de har at byde på.

Campen auktioner: Campen auktioner levere ikke til os, men de har været så venlige at invitere os med når de tager ud i landet og auktioner. Her står vi og sælger pølser, øl, smørebrød og så videre. Campen auktioner afholder div. samle auktioner og speciel auktioner samt hingste auktioner, så hvis i har noget som i ville bort auktionere, eller i er købe lysne, kan i gå ind på www.campenauktioner.dk der er altid en liste over snarlige auktioner samt div. net auktioner.

Them andelsmejeri: Them andelsmejeri er et lokalt, men landskendt mejeri, dette er en af de få selvstændige mejerier tilbage i landet og fejrede i 2013, 125års jubilæum, så de ved hvad de laver, alle vores kunder er yderst tilfredse med osten, og selv mener vi også at det er en af landets beste skære oste. Vi bruger altid Them guldost ml +45 med og uden kommen, og hvis i har lyst til en stærk ost, kan du høre krofatter om han har et stykke fætterkras på lager. Them andelsmejeri har en ostebutik, ved siden af mejeriet, i kan finde åbningstiderne på www.them-ost.dk det er et besøg værdigt, så hvis i kommer forbi Them, eller er i nærheden skulle i kigge ind, det ligger ved det store gule Them tårn som kan ses fra hele byen.

VTK: Eller vejle teknisk kemi er en dansk virksomhed med hoved sæde i vejle, de producere selv der rengøringsmidler og ved derfor nøjagtigt hvad de indeholde, noget af det vigtige for VTK er at sørger for at holde deres produkter inden for de forskelige miljøtekniske krav. miliøet er også vigtigt for os på Cafeteria-kroen, og derfor har vi valgt VTK som en af vore leverandøre af rengørings produkter.