Lille julefrokost:
Marineret sild m/ karrysalat.
Fiskefilet med remoulade og citron.
Ribbensteg m/rødkål.
Hj. lavet lun leverpostej m/ bacon & champignons.
Hamburgryg m/ grønlangkål, brunekartofler, sennep &
rødbeder.
Ris á la mandé m/ kirsebærsovs.
Hj. Lavet rugbrød, franskbrød & smør.
200,- pr. person
Stor Julefrokost:
Marineret sild m/ karrysalat
1/2 æg med rejer og asparges.
Fiskefilet med remoulade og citron.
Ribbensteg & frikadeller med rødkål.
Hj. lavet lun leverpostej m/ bacon & champignons.
Hamburgryg & medister m/ grønlangkål, brunekartofler,
sennep & rødbeder.
Ris á la mandé m/ kirsebærsovs.
Brie m/ druer.
Rugbrød, franskbrød & smør.
215,- pr. person