75 77 51 67 | Åben: Mandag-fredag kl. 09.00-21.00 Lørdag-søndag kl 08.00-21.00

Kræmmermarked

For 16. år i træk, holder vi A13 kræmmermarked på marken bag Cafeteriet. Dette forgår første weekend i oktober, og er et af årets sidste udendørs markeder. Traditionen tro byder vi op til fest lørdag aften hvor vi holder rigtig kræmmerfest med god mad, drikke og dans for kræmmere, lokale og andre som har lyst til at være med.

Prisen for stadepladser er 80,- pr. brede meter og er typisk 6-10 meter dybe. Og der er som sædvanligt gratis kaffe hele weekenden for kræmmere, ved fremvisning af kvittering. tilmelding til kræmmermarked, kan ske allerede nu, husk at nævne hvis i ville være med til fælles spisning lørdag.

I cafeteriet vil vi have gode tilbud hele weekenden, samt kaffe kage bord lørdag og søndag fra kl. 14.00.
… så om i er helårs kræmmer eller garagen er fyldt med farmors gamle ting, eller Børne værelset skal tømmes, eller i måske bare har lyst til at komme forbi og gøre en god handel og få lidt mad kan i med fordel komme forbi og gøre en god handel.

Hvis i kommer langvejs fra, og er interesseret i overnatning i en af vores hytter, skal bookingen ske i god tid, da de plejer at få full bookket længe før. selv om der er kræmmer marked, er der stadig plads til overnatning i campingvogn.